Turku Science Park Oy vauhdittaa uuden liiketoiminnan ja työpaikkojen syntymistä Varsinais-Suomeen. Luomme kehitysmahdollisuuksia aloittaville ja jo toimiville yrityksille sekä toimimme strategisena kumppanina korkeakouluille.

Turku Science Park Oy etsii

Projektipäällikköä

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2017–31.8.2019.

Projektissa luodaan kaupunkiopastamisen konsepti ja rakennetaan ekosysteemiä sen ympärille.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja palkitsevan työn kaupunkiopastamisen kehittämisen parissa osana Smart City -tiimiämme. Opastaminen on tärkeä osa toimivaa ja viihtyisää kaupunkiympäristöä. Se mahdollistaa, paitsi sujuvan liikkumisen, myös erilaisten elämyksellisten sisältöjen tuomisen ihmisten nautittavaksi. Tähän liittyy kehitysmahdollisuuksia sekä uuden palveluliiketoiminnan lisääntymisen näkökulmasta että innovatiivisten ratkaisujen testaamisessa ja tuomisessa markkinoille. Tavoitteena on saada aikaan uutta liiketoimintaa ja kehittää kaupunkien vetovoimaa luomalla Turun, Tampereen ja Helsingin kesken opastamisen ekosysteemi.

Tehtävänäsi on projektin johto ja koordinointi, sidosryhmätyön fasilitointi ja Turun kaupungin sekä yritysten ja korkeakoulujen välisen yhteistyörakenteiden kehittäminen. Sinulla on projektin kannalta oleellista konseptointi-, kokonaisarkkitehtuuri- ja teknologiaosaamista.

Edellytämme sinulta kokemusta vaativien projektien tuloksellisesta johtamisesta. Mielellään sinulla on kokemusta yritysten, korkeakoulujen ja julkisen sektorin yhteistyöstä. Arvostamme erinomaisia verkostoitumistaitoja.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mielellään tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Osa työtehtävistä edellyttää myös sujuvaa englanninkielen taitoa.

Projekti toteutetaan osana Suomen kuuden suurimman kaupungin yhteistä 6Aika-strategiaa. Turku Science Park Oy koordinoi projektia. Muita toteuttajia ovat Turun, Helsingin ja Tampereen kaupungit, Tredea Oy ja Turun ammattikorkeakoulu.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV 4.7.2017 kello 16.00 mennessä osoitteella: aino.ukkola@turkusciencepark.com

Lisätietoja: Aino Ukkola, 21.6.–22.6. ja 26.6. kello 11.00–16.00.